Aanvragen toelating eenmanszaak, vof, cv of maatschap

Op deze pagina vindt u informatie over het aanvragen van een toelating voor niet-rechtspersonen (eenmanszaak, vof, cv of Maatschap). Voor de aanvraag vult u het aanvraagformulier nieuwe toelating in en stuurt u dit naar ons op.

Aanvragen

Ingangsdatum toelating

Een toelating gaat in op de datum van de beschikking. Een toelating met terugwerkende kracht is niet mogelijk. Vraag uw toelating dus tijdig aan voordat u wilt beginnen met de zorgverlening.

We streven ernaar uw aanvraag zo snel mogelijk af te handelen. Uiterlijk binnen 8 weken, dan wel – na tijdige verlenging - 16 weken.
 

Aanvraag versturen

Aanvraag versturen tijdens de coronacrisis:

In verband met de maatregelen tegen corona werken veel medewerkers niet op kantoor en kunnen we papieren aanvragen niet goed verwerken. Wij vragen u om in deze periode uw aanvraag zoveel mogelijk per e-mail te sturen. Dit kan naar aanvraagwtzi@minvws.nl

Normaliter geldt:

Heeft u de aanvraag volledig ingevuld, stuur deze dan samen met de bijlagen naar:

CIBG, t.a.v. Toelating zorginstellingen
Postbus 16114
2500 BC Den Haag
 

Na ontvangst van de aanvraag, kijken we of deze compleet is. U krijgt een ontvangstbevestiging. Zonodig vragen we ontbrekende bijlagen op. Dan starten we met het beoordelen en verwerken. U ontvangt ons besluit via de post en het wordt gepubliceerd op de site.